Jungle Jim El Dorado

Johdanto

Etsitkö matkakumppania viidakkoseikkailuun? Älä etsi pidempää, Jungle Jim on täällä! Jungle Jim El Dorado on Microgamingin vuonna 2016 julkaisema innovatiivinen 25-voittolinjainen kolikkopeli. Slotti vie pelaajansa syvälle Etelä-Amerikan viidakkoon etsimään legendaarista El Doradoa, kultaista kaupunkia, missä perimätiedon mukaan lymyää kasoittain aarteita. Sinun tehtävänäsi on auttaa safaripukuista Jungle Jimiä, jolla on apunaan uusinta teknologiaa huokuvia välineitä, aarteiden luo - ja rikkaudet voivat olla sinun. Samalla pääset ihailemaan viidakkoa ja Etelä-Amerikan vanhaa sivilisaatiota. Jim on erinomainen matkakumppani, koska hän on aina valmis aarrejahtiin, missä rullille hyppäävät symbolit ovat täynnä voittomahdollisuuksia. Ruskeahiuksisen ja veikeäsilmäisen Jungle Jimin matkassa voit olla varma, että seikkailusi on ainutlaatuinen ja vaaroja täynnä.

Jungle Jim El Doradosta tekee erityisen sen peliympäristö, missä näet edessäsi viisi läpinäkyvää hyrrää ja Jungle Jimin ruudun laidalla - koko ajan tsemppaamassa sinua parhaaseen mahdolliseen pelitulokseen. Rullilla eteesi aukeaa upeita symboleita kuten safiireja, rubiineja, patsaita ja aarrearkkuja. Värimaailma on upeita sävyjä ja kultaa hohtava ja se takuulla hivelee silmiäsi. Kaikki symboliikka liittyy tietenkin aarrejahtiin. Peli erottuu muista saman lajityypin peleistä kuten Gonzo´s Quest sillä, että Jungle Jimissä on enemmän voittolinjoja ja pelin päähahmo on myös pirteämpi, Indiana Jones-vaikutteita saanut nuori safarimies. Pelissä on siis tarjolla myös silmänruokaa sitä kaipaaville. Voittokierroksen jälkeen rullille tupsahtaa myös aina uudet symbolit, joilla sinun on mahdollisuus voittaa uudestaan.

Panokset ja voittolinjat

Microgamingin Jungle Jimi El Doradossa on viisi läpinäkyvää rullaa, 25 voittolinjaa ja linjojen määrä on aina ennalta määrätty pelissä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja ei koskaan menetä voittomahdollisuutta! Pelata voi 0,20 eurosta kymmeniin euroihin per linja, joten peli tarjoaa jännitystä niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle. Kun onnistut saamaan voittoyhdistelmän rullille, symbolit jotka toivat voiton katoavat, ja uudet kuvat tippuvat niiden paikoille. Jokaisella seuraavalla voitolla voittokerroin kasvaa ja voitot lisääntyvät. Voittokerroin voi kasvaa isoimmillaan viisinkertaiseksi kaikkein onnekkaimpien pelaajien kohdalla, jotka onnistuvat saamaan neljä voittoa putkeen. Jättipotti on huikeat 8 000 kolikkoa, joten aikasi ei käy tylsäksi tätä saalista metsästäessäsi, Jungle Jim kaverinasi.

Ulkoasu ja teema

Jungle Jimin tematiikka ja ulkoasu on vertaansa vailla, etenkin koska siitä löytyy kaksi eri variaatiota. Peruspeli tapahtuu Etelä-Amerikan vehreydessä, missä pelitaustana toimii kaunis vihreä viidakkoteema. Kaikki värit pääsevät hyvin oikeuksiinsa läpinäkyvien pelirullien vuoksi. Bonuspelin alustana puolestaan toimii itse El Dorado, kultainen aarrehuone täynnä rikkauksia, josta ei puutu kullan loistetta ja aarrearkkujen kilinää. Erityiseksi pelin teeman tekee myös se, että Jungle Jim on mukanasi läpi pelin, joten et ole yksin aarrejahdissa. Pelin animaatio ja grafiikka on kaunista katsottavaa, mukaan lukien huolella piirretty Jungle Jim -hahmo. Alkuperäiskansojen aarteetkin näyttävät hämmästyttävän aidoilta ja jalokivet loistavat kirkkaasti peliruudulta. Musiikki on kuten arvata saattaa jännitystä tihkuvaa ja voit varautua räjähdyksiin jättipottien kohdilla.

Bonustoiminnot

Kun pelaaja onnistuu saamaan vähintään kolme scatter-symbolia rullille, laukaisee tämä automaattisesti jännittävät ilmaiskierrokset. Saat heti alkuun kymmenen ilmaiskierrosta, joiden määrä voi kuitenkin vielä kasvaa 20:een mikäli saat lisää scatter-symboleita rullille! Lisäjännitystä peliin tuo, se että voittokertoimet ovat myös aktiivisia ilmaiskierrosten aikana ja voit saavuttaa parhaimmillaan 15-kertaisen kertoimen panoksellesi. Nämä ovat siis niitä kierroksia missä oikeat voitot tahkotaan Jungle Jim El Doradossa, joten älä ohita mahdollisuuttasi rikastua kunnossa. Peruspelissä sinun on siis mahdollista kerryttää voittosi 5-kertaiseksi, kun taas ilmaiskierroksilla panoksesi voi kohota jopa 15-kertaiseksi! Voit siis pelin minimipanoksellakin päästä mukaviin voittoihin ilmaiskierroksilla - kunhan pelaat kovaa ja onni on mukanasi.

Hyvät puolet

Jungle Jim El Dorado on ykkösvaihtoehto kaikille, jotka rakastavat Indiana Jones-tyylisiä seikkailupelejä. Jungle Jim on näistä peleistä vain grafiikaltaan ja animaatioiltaan paranneltu versio, joten et takuulla tule pettymään. Hyviin puoliin lukeutuu myös pelin läpinäkyvät rullat, jotka eivät peitä taakseen slotin hienoa viidakkoteemaista taustakuvaa. Pelissä on myös hyvät, 15-kertaiset, mahdollisuudet voittaa ilmaiskierrosten aikana, joten jännitystäkään tästä pelistä ei puutu.

Jungle Jim -hahmo itsessään on myös taidokkaasti piirretty ja pysyy tukenasi pelin alusta loppuun asti. Microgaming on myös ottanut huomioon asiakkaansa, jotka haluavat pelata Jungle Jimiä mobiilissa ja voitkin olla varma, että peli on hyvin tuettu älypuhelimessasi. Kolmen scatterin, jotka oikeuttavat ilmaiskierroksiin, ei myöskään tarvitse osua suoraan voittolinjoille, laukaistakseen bonustoimintoa.

Huonot puolet

Vaikka Jungle Jim El Doradon grafiikka ja animaatiot ovat lähes loppuun asti hiottuja ja edeltäjäänsä parempia, jää pelaaja kaipaamaan vielä jotain Etelä-Amerikan symboliikkaan liittyvää lisuketta kuten intiaanivenettä, -päähinettä, jne. Tämä toisi peliympäristöön lisää todellisuuden tunnetta. Muihin slottipeleihin verrattuna Jungle Jimin kaksi pää-bonusominaisuutta, eli mahdollisuutta voittaa pääpelissä ja ilmaiskierrosten aikana, voivat myös tuntua vähäisiltä, ja jännitystä voisikin lisätä useammilla bonusominaisuuksilla. Voittokertoimen kautta voitot tosin voivat nousta suuriksi, mutta huonona puolena tässä on myös, että häviöt voivat tuntua samoin kiperiltä. Pelissä siis tippuu hyvin korkealta, tai pääsee huipulle, joka ei sovi ehkä kaikille pelaajille. Tyyliltään Jungle Jim on myös hyvin perinteinen Indiana Jones-tyylinen sankari, ja teema saattaa tuntua jopa liiankin kulutetulta.

Yhteenveto

Jungle Jim El Dorado on erinomainen valinta kaikille pelaajille, jotka nauttivat viidakkopelien tematiikasta, mutta kaipaavat lisää voittolinjoja ja parempaa grafiikkaa kuin mitä Gonzo´s Quest ja vastaavat ovat pystyneet tarjoamaan. Peli sopii myös erinomaisesti uhkarohkeille, kokeneille kolikkopelien pelaajille, jotka eivät pelkää laittaa peliin kovia kertoimia ja ottaa koko hyöty irti tarjolla olevista voittokertoimista. Tässä pelissä voittokerroin on 5-kertainen peruspelissä ja 15-kertainen ilmaiskierroksilla, joten viidakkomaista jännitystä on takuulla luvassa.

Mutta älä pelkää, et ole yksin - sillä Jungle Jim on vierelläsi läpi aarrejahdin ja tsemppaa sinut isompiin ja muhkeampiin voittoihin. Samalla pääset nauttimaan pelin väriloisteesta, arvokivien säihkynnästä ja aarrearkkujen kolinasta. Safaripuku päälle ja menoksi!