Reptoids

Johdanto

Liskoihmiset valtaavat maailman ja kulkevat kenenkään huomaamatta keskuudessamme valepuvuissaan! Ne ovat todellisia! Reptoids on Yggdrasilin tuore, 2017 vuoden lopulla julkaistu hedelmäpeli, jonka limainen liskoteema jättää vain vähän valittamisen varaa. Kuten muutkin Yggdrasilin pelit, tämäkin sisältää taattua laatua tunnelman, musiikin sekä grafiikan osalta, eikä varmasti jätä pelaajia kylmiksi. Yggdrasil Gamingin Slotsin johtaja Jonas Strandmankin totesi: “Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten olemme onnistuneet yhdistämään Reptoids-teeman ja mekaniikan täydelliseksi kokonaisuudeksi, mikä tekee pelattavuudesta sekä intuitiivista että helppoa uusille pelaajille. Kokeneemmat pelaajat taas arvostavat peruspelin suuria voittoja. Lisäksi on myös mainittava pelin jännittävä traileri, joka todistaa ikuisen pyrkimyksemme tarjota ensiluokkaisia kokemuksia kaikissa peleissämme.”

Kuvittele maailma, jossa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Vaikka ystäväsi ja naapurisi voivat tuntua tavallisilta ihmisiltä, jotkut heistä ovat itse asiassa vallanhimoisia muukalaisia valepuvussa. Tämä 1960-luvulle ajoitettu peli tarjoaa loistavan uuden pelimekaniikan alien-tunnistimensa avulla. Reptoidit ovat soluttautuneet kenenkään huomaamatta hallintoon sekä yhteiskunnan kärkipaikoille, minkä vuoksi ihmiskunnan pelastamista varten on kehitetty tunnistin, Repto Detector. Tunnistin skannaa rullien symboleja, ja paljastaa ihmisvaleasuun sonnustautuneita alieneja. Jokaisella osumalla tunnistin muuttaa valeasuiset henkilöt wildeiksi ja antaa pelaajalle entistä suurempia voittoja. Tunnistimen ja scatterin avulla voit saavuttaa lisäksi ilmaiskierroksia, ja keräät lisää työkaluja paljastaaksesi muukalaisten salaliiton. Varo matelijoiden vallankumousta ja pidä silmällä liskoihmisiä!

Panokset ja voittolinjat

Ennen kuin liityt tähän salaiseen liskoihmisten paljastusyksikköön, sinun kannattaa asettaa panoksesi. Klikkaamalla “Coin Value +/-” -näppäintä, voit asettaa kolikoiden koon, joka vaihtelee 0,005 ja viiden välillä. Max betiä klikkaamalla voit valita suoraan maksimipanoksen ja spin laittaa rullat liikkeelle. Autoplay-vaihtoehdolla rullat pyörivät automaattisesti keskeytyksettä halutun määrän kierroksia, tai niin kauan kuin painat stoppia. Reptoids-pelissä on 20 lukittua voittolinjaa, ja panoksen voi asettaa 0,10 ja 100 euron välille. Maksimivoitto on 500 000 euroa, ja palautusprosentti 96,1 %. Jos saat viisi scatteria (kultakolikkoa) aktiiviselle voittolinjalle, saavutat uskomattoman, kiinteän jackpotvoiton. Scatterin lisäksi toinen symboli, joka tarjoaa kunnon voittopotteja, on presidentti - 5 presidenttiä voittolinjalla palauttaa panoksesi 50-kertaisena.

Ulkoasu ja teema

Reptoids-peli yhdistää kaksi erilaista teemaa luomassaan universumissa. Ensimmäinen näistä on “muukalaiset valepuvuissa” -konsepti, joka on suosittu erityisesti tieteiskirjallisuudessa. Pelin toinen teema keskittyy tarkemmin ajanjaksoon: pelin toiminta tapahtuu 1960-luvulla, antaen sille tunnelmallisen vintage-ilmeen. Rullilla pyörii nostalgisesti puettuja poliiseja, sairaanhoitajia, toimittajia, armeijan kenraaleja, tutkijoita ja sairaanhoitajia sekä kultakolikoita, jotka toimittavat scatterin virkaa. Pienemmän arvon symbolit ovat puolestaan nikkelistä, pronssista, hopeasta ja kullasta valettuja armeijan mitaleita. Symbolien lisäksi pelin äänimaailma jatkaa kahden teeman linjalla. Äänissä toistuvat sekä 1960-luvun armeijatyylinen, patrioottinen musiikki, kuin myös scifimäiset efektit ja liskojen ääntelyt. Pelin grafiikka ja äänet puhaltavatkin hyvin yhteen hiileen, ja luovat tunnelmaa nostalgisesta scifistä varustettuna taidokkailla 3D-efekteillä.

Bonustoiminnot

Kuten useimmilla sloteilla, jotka ovat Yggdrasilin tuottamia, myös Reptoidsilla on erittäin ainutlaatuiset ja mielenkiintoiset bonusominaisuudet. Pelin parasta antia on totta kai sen liskoihmisiä paljastava alien-tunnistin. Rullien pyöriessä voit seurata ruudulla automaattisesti liikkuvaa alien-tunnistinta, joka reunustaa yhtä symbolia kierroksen aikana. Osuessaan henkilösymbolin kohdalle, tunnistin paljastaa ihmiseksi naamioituneen liskon, ja muuttaa näin symbolin wildiksi. Tunnistin myös käynnistää ilmaiskierrosbonuksen osuessaan scatter-symbolin kohdalle. Free spin -kierroksilla pelaajalle myönnetään automaattisesti 7 ilmaiskierrosta, mutta tunnistimen avulla paljastuilla liskoihmisillä voit saavuttaa jopa 6 extrakierrosta. Free spin -kierroksilla tunnistimen avulla wildeiksi muutetut symbolit muuttuvat sticky wildeiksi, jotka säilyvät muuttumattomina ilmaiskierrosten päättymiseen asti. Jokaisesta sticky wild parista sinulle myönnetään kaksi lisäkierrosta.

Hyvät puolet

Pelin teema, joka yhdistelee nostalgiaa ja scifiä, näyttää ja tuntuu houkuttelevalta. Kuten muutkin Yggdrasilin pelit, se on toteutettu huippuluokkaisella grafiikalla. Suunnittelijat ovat onnistuneet ottamaan 1960-luvun sarjakuvateeman ja muuttamaan sen ultramoderniksi videopeliksi. Peli-symbolit on suunniteltu hienoilla yksityiskohdilla, joten Reptoids on erittäin visuaalinen videopeli. Pelin alkaessa tunnelmaa nostaa vaikuttavasti toteutettu ja animoitu traileri, joka vie pelaajan suoraan pelin teeman ytimeen. Pelin voitot ovat myös huimia: 100 000 kolikon päävoitto on houkutteleva sekä uusille että kokeneille pelaajille. Repto Detectorin avulla kerralla on mahdollista saavuttaa jopa 13 ilmaiskierrosta. Reptoids toimii moitteettomasti sekä tietokoneella, että mobiililaitteilla. Peli jatkaa kaikin puolin Yggdrasilin taattua laatua!

Huonot puolet

Pelistä ei ole monta poikittaista sanaa sanottavana, mutta muutamassa asiassa Yggdrasililla olisi parannettavaa. Ensinnä, pelissä ei ole mahdollista progressiivisiin voittoihin. Lisäksi bonuskierros tuntuu välillä turhauttavan epätodennäköiseltä saavuttaa, ja pelistä jää kaipaamaan jonkinlaista bonuspeliä ilmaiskierrosten seuraksi. Bonuspeli nostaisi pelattavuuden ja pelaajan mielenkiinnon heti ja helposti seuraavalle tasolle. Pelin scifi- ja 1960-luvun teema ei myöskään välttämättä iske jokaiseen pelaajaan, vaan pelillä on selkeästi tietty kohderyhmänsä. Mikäli alienit eivät kiinnosta, peli ei anna montaa syytä kiinnostukselle varsinkaan pidempiin pelirupeamiin. Yggdrasilin tarjoamasta on kuitenkin löydettävissä pelejä useaan eri makuun, ja ne kaikki noudattavat samaa laadukasta toteutusta. Tuottajan valikoimasta löytyy varmasti jokaista miellyttävä peli.

Yhteenveto

Yggdrasilsin tuore 20 voittolinjan toteutus on saanut inspiraationsa 1950- ja 1960-lukujen suosituimmista B-elokuvista. Reptoidit ovat ryhmä matelevia hirviöitä, jotka tavoittelevat maailman valloittamista. Mutta ovela ihmisrotu ei aio päästää reptoideja valtaamaan maapalloa ilman taistelua - ja sen vuoksi he ovat kehittäneet joukon skannauslaitteita paljastaakseen viekkaasti naamioituja ihmisliskoja. Kuinka tämä ilmenee pelissä? Rullien pyörimisen aikana alien-tunnistin käynnistyy ja skannaa rullien symbolit. Näin naamioituneet reptoidit paljastuvat, ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden suuriin voittoihin! Kiitos Sticky Wildsien, pelaajan on mahdollista saavuttaa suurikin tili ilmaiskierrosten aikana, ja lisäksi pelin Jack pot 500 000 kolikkoa saa dollarin kuvat pyörimään silmissä. Reptoids on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli. Kokeile onneasi tässä liskodiskojen luvatussa pelissä, mutta varo paranoiaa!