THE DARK JOKER RIZES

JOHDANTO

The Dark Joker Rizes on tumman puhuva hedelmäpeli Yggdrasil Gamingilta. Se on jatko-osa suositulle Jokerizer-kolikkopelille sisältäen samoja kiehtovia ominaisuuksia kuin edeltäjänsä. The Dark Joker Rizes ammentaa varsin perinteisestä kolikkopelimaailmasta viidellä kiekollaan ja 10 voittolinjallaan sekä traditionaalisilla hedelmäsymboleillaan. The Dark Joker Rizes onnistuu kuitenkin tuomaan kauhuteemallaan lisätwistiä tähän perinteiseen kuvioon. Slotin varsinainen koukku on sen bonuspelissä, jossa tarvitaan hermoja ja rohkeutta pelata, kerätä jokereita ja saada tätä kautta mahdollisuus isoihin voittoihin. The Dark Joker Rizes on todellista uhkapeliä parhaimmillaan, hermoja raastavaa jännitystä ja oman kantin koettelemista. Slotin kysymys kuuluu: uskallatko vielä pelata vai keräätkö voitot turvallisesti talteen? Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

Yggdrasil Gaming on pienehkö pelituottaja, mutta sen julkaisemat pelit ovat olleet varsin mielenkiintoisia. The Dark Joker Rizesin edeltäjä Jokerizer oli hauska ja grafiikoiltaan varsin söpö peli. Nyt jokeri on kuollut ja palannut helvetin lieskoista takaisin täysin muuttuneena. Vaikka teema on muuttunut synkkään ja goottimaiseen suuntaan, on The Dark Joker Rizes onneksi säilyttänyt niitä ominaisuuksia, jotka tekivät sen edeltäjästä alun perin niin suositun. Näihin kuuluvat mysteerivoitot, jotka voivat olla maksimissaan jopa 6 000 kolikkoa. The Dark Joker Rizesissa on myös extratoimintoja, joita Jokerizerista ei löytynyt, joten jatko-osan tekeminen on ollut varsin perusteltua. The Dark Joker Rizes on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen slotti, jota voi pelata myös mobiililaitteilla.

PANOKSET JA VOITTOLINJAT

The Dark Joker Rizesissa on viisi kiekkoa ja 10 voittolinjaa. Panoksen per kierros voi asettaa 0,10 ja 20 € välille. Palautusprosentti on sangen kohtuullinen 96,3 %. Voittoyhdistelmiä voi saada sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle. Jokeri-symboli on avain isoihin voittoihin. Saadessasi vähintään kolme jokeria pääset käsiksi vaihtelevaan mysteerivoittoon (Mystery Win). Kolmella jokerilla tämä vaihtelee 1 000 ja 6 000 kolikon välillä, ja neljällä 2 000 ja 6 000 välillä. Jos kiekoille rapsahtaa viisi jokeria saat 6 000 kolikkoa. Muina symboleina on käytetty tähteä, numeroa seitsemän, kelloa, viinirypäleitä ja kirsikoita. Näistä suurimman voiton tarjoaa tähti. Kolmella symbolilla saa 60, neljällä 120 ja viidellä 300 kolikkoa.

ULKOASU JA TEEMA

The Dark Joker Rizes ammentaa teemansa kauhugenrestä ja tekee sen hyvin. Pelin visuaalisessa maailmassa ammennetaan synkistä, tummista sävyistä ja kauhuelementeistä. Tämä tulee esiin myös slotin äänimaailmassa. Esimerkiksi taustalla soi teemaan hyvin sopiva raskas, goottisävyinen musiikki, joka saattaa saada kylmänväreet nousemaan iholle. The Dark Joker Rizes -pelin ehdoton tähti on jokeri, pelottavasti virnistelevä hahmo, josta tulee hieman mieleen hänen kaimansa Batmanista. Jokeri on se symboli, jota itse pelissäkin tulee tavoitella, sillä se mahdollistaa suurimmat voitot. Se toimii scatterina ja on avain pelin lisäominaisuuksiin. The Dark Joker Rizesin muut symbolit edustavat sen sijaan perinteisempää hedelmäpelimaailmaa, niiden grafiikkaa on tosin tuunattu kauhuteemaan sopivaan suuntaan.

BONUSTOIMINNOT

The Dark Joker Rizesissa on bonustoimintona Jokerizer-moodi. Se aktivoituu jokaisesta voitokkaasta pyöräytyksestä. Tämän jälkeen sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko kerätä voitot talteen tai jatkaa pelaamista. Pelin jatkaminen maksaa 20 kolikkoa, mutta voittomahdollisuudet ovat paremmat kuin peruspelissä. Jos saat Jokerizer-pelin aikana kaksi jokeria, sinut palkitaan mysteerivoitolla, joka voi olla mitä tahansa 20 ja 6 000 kolikon välillä. Useammalla jokerilla voittomahdollisuudet nousevat tätäkin korkeammiksi. Mysteerivoittoon voi yhdistyä myös ilmaiskierros, jonka aikana keräämäsi jokerit pysyvät kiekoilla. Jokerizer-pelissä on mahdollista panostaa 20-200 kolikkoa, jolloin saa yhden ilmaisen jokerisymbolin, mikä luonnollisesti parantaa voittomahdollisuuksia entisestään. Jokerizer-moodi päättyy bonuskolikoiden loputtua tai kun olet voittanut vähintään 500 kolikkoa.

HYVÄT PUOLET

The Dark Joker Rizes on kauhugenren peli, jonka teema näkyy mukavasti niin sen grafiikoissa kuin äänimaailmassakin. Teeman lisäksi jännitystä tuo pelin mahdollisuus tavoitella isoja voittoja, jos hermot vain kestävät. Toisin kuin monissa muissa kolikkopeleissä, pelin bonustoimintoon – Jokerizer-moodiin – osallistuminen vaatii omien kolikoiden uhraamista. Voitot voivat sitten todellakin olla sen arvoisia. Bonustoimintoa voikin pitää pelin ehdottomasti parhaana ominaisuutena, joka lisää slotin koukuttavuutta ja jännittävyyttä. The Dark Joker Rizesia voi pelata myös mobiililaitteilla, mikä on tietysti hyvä ominaisuus. Vaikka voittolinjoja on vain 10, voittoyhdistelmiä saa sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle, joten voittoja saa tämän vuoksi tavallista enemmän. The Dark Joker Rizes onkin kaiken kaikkiaan varsin hyvä ja koukuttava slottipeli.

HUONOT PUOLET

The Dark Joker Rizes on jännittävä slotti niin teemaltaan kuin pelikokemukseltaan. Pelin perusrakenne on perin tavanomainen: viisi kiekkoa ja 10 voittolinjaa, melko konventionaalisine symboleineen. Voiton tullessa on valittava ottaako voitot talteen, vai jatkaako Jokerizer-moodiin. Jos on varovainen ja konservatiivinen pelaaja, joka haluaa lunastaa voitot eikä rohkene bonuspelin puolelle, ei The Dark Joker Rizesilla ole oikeastaan mitään ylimääräistä tarjottavaa. Peruspelin puolella se on hyvin tavanomainen, klassinen hedelmäpeli. Slotti sopiikin erityisen hyvin rohkeille, uhkarohkeillekin pelaajille. The Dark Joker Rizesin maksimipanos on kuitenkin suhteellisen pieni niille, jotka ovat tottuneet pelaamaan korkeilla panoksilla. Peli on kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Sen ulkonäkö voi pettää, sillä vasta bonustoimintojen kautta peli näyttää todelliset karvansa.

YHTEENVETO

Yggdrasil Gamingin The Dark Joker Rizes on tumman puhuva jatko-osa suositulle Jokerizer-kolikkopelille. Se sisältää samoja toimivia ominaisuuksia kuin edeltäjänsä sekä totta kai myös aivan uusia lisäominaisuuksia. The Dark Joker Rizes ammentaa kauhuteemasta ja synkän goottilaisesta ilmeestä niin grafiikassaan kuin äänimaailmassaan. Viiden kiekon, 10 voittolinjan ja melko tavanomaisten hedelmäpelisymbolien The Dark Joker Rizes voi näyttää ensisilmäyksellä perin tavalliselta slotilta. Sen bonustoimintona avautuvana Jokerizer-moodi tarjoaa kuitenkin uudenlaisen pelielämyksen sekä mahdollisuuden suuriin voittoihin. Jos olet rautahermoinen rahapeluri, jonka kantti ei lopu kesken kovassakaan paikassa, The Dark Joker Rizes voi hyvinkin löytyä uudelta suosikkipeliesi listalta. Kokeile ihmeessä The Dark Joker Rizesia – vaikka jo tänään!

Featured Casino
Ilmaiskierroksia ilman kierrätystä!